Pеалізації Проєкту «Професійна освіта в східному партнерстві»

5 квітня 2024 року в межах реалізації Проєкту «Професійна освіта в східному партнерстві» представники Українського фонду соціальних інвестицій відвідали Вище професійне училище № 41 м. Тульчина.  

В ході візиту відбулась робоча нарада за участю заступниці виконавчого директора – Піднебесної Ксенії Ігорівни, директора Першого регіонального представництва – Бродзінського Артура  Мар’яновича, консультантів  Українського фонду соціальних інвестицій та директора училища – Друм Тетяни Петрівни, на якій обговорили питання пов’язані з початком впровадження субпроєкту.

Також було оглянуто приміщення гуртожитку та виробничих майстерень, що будуть ремонтуватися в ході реалізації Проєкту.

В рамках субпроєкту передбачено створення центру професійної досконалості (ЦПД), на базі «Вищого професійного училища №41» м. Тульчина Вінницької області, шляхом відновлення та оснащення закладу (проведення ремонтних робіт та закупівлі обладнання), а також впровадження практико-орієнтованої й актуальної для ринку праці загальної концепції професійно-технічної освіти.

Встає над світом щире сонце вранціІ землю гріє променем ясним.А я іду по світу в вишиванці.Я – українець! І горджуся цим!

З 14 .05.2024 в училищі розпочала роботу експертна група з проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Агроінженерія» зі спеціальності 208»Агроінженерія»

У вівторок, 30 квітня, майбутніх програмістів, які здобувають професію в профтехучилищах області, приймало у своїх стінах Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище. Тут відбувся другий етап обласного конкурсу фахової майстерності. — Учні профтехучилищ зібралися тут, щоб продемонструвати свої знання, навички та майстерність у сфері, яка стрімко розвивається, — розповів директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області […]